torsdag, august 31, 2006

mer..


Gutta hermer etter oss, bare sidelengsBe Og Arbeid. Arbeid Og Be.Det berømte "Kvinnen som gir mat til den sultne mannen"-dramet.
Her: Kvinnen:Else Marit
Den sultne mannen: Thomas
Statister: (fra v) Benedikte, Tormod, Sebastian, Anne Margrethe, Susanne, meg


tja.. hva skal man si?


Brilleligaen pusser nattens fangst

Jepp. Noen steder er det ikke bare sånn at man må ha mat for å være helt. Man må også være. helt for å få tak i mat.


Hviterussland er et land fult av kontraster


Den etterhvert svært berømte oktoberplassen, der tusenvis av mennesker demonstrerte mot det skinndemokratiske valget denne våren. Det ble vist bilder på tv skjermer i hele vest-europa, og man fikk se mange mange tusen mennesker som erklærte sin missnøye med presidenten og den veldig mektige stillingen han har skaffet seg selv. På Hviterussisk TV fikk man høre at et hundretalls fulle ungdommer hadde samlet seg på oktoberplassen. De var egentlig ikke missfornøyd med noe, men hadde fått betalt av opposisjonen for å demonstrere mot valget. Ingen arrestasjoner denne dagen, men vi fikk to minutter til å forlate plassen, etter å ha vist oss med røde og hvite blomster. Rødt og hvitt er opposisjonens farge i Hviterussland.

2 kommentarer:

anette&olav sa...

du..... den dassen, var den i den leiligheten dere bodde i eller? fysj så ekkelt.. spesielt hvis amn har mensen.. uff.
må være den eklseste metoden for å prøve å få tidenes eklsete høl til å bli u-ekkelt.

jepp. heidå

Ella sa...

hehe, neida, det er ikke jeg som har tatt bildet, men tror det var i nærheten av der vi jobba, på håpets hus. Jeg passa på å gå på do der vi spiste lunch, så jeg slapp å bruke hullet :)