tirsdag, april 03, 2007

informasjonspakke

Velkommen til å sette deg inn i Fremskrittspartiets politikk!
Vi har mottatt din henvendelse til Fremskrittspartiet (FrP), og vil med dette få ønske deg hjertelig velkommen til å sette deg inn i politikken til Norges mest aktuelle parti, som også er et av landets største.

(...)

Våre kandidater står blant annet for:
- En helhetlig god politikk for folk flest
- reduksjon av skatter og avgifter
- en nødvednig opprustning av helse- og omsorgstilbudet
- redusert kriminalitet
- en fornuftig integreringspolitikk med strengere regler for ulovlig innvandring


Kjære deg som bestilte denne posten til meg: hvis jeg finner ut hvem du er venter en søt hevn. En riktig søt. Hvis de gutta her først får tak i deg, så er det ikke bare å sende en mail og si at du ikke vil være med lengre. De kommer til å le deg inn i telefonrører og si
vil? vil ikke? Det er vel det samme hva du vil, vi mener det er til fellesskapets beste at du står på våre lister, så da blir det sånn!


Skulle egentlig stoppe der, men er bare helt nødt til å kommentere dette ene punktet i brevet, under "våre kandidater står blant annet for" Redusert kriminalitet. Jeg forventer altså at hvis FrP noen gang kommer i regjering kommer de til å vedta redusert kriminalitet? Eller skal de prøve noe nytt, og vedta en lov mot å være kriminell? Dette er formuleringer for partiet som vet hva de vil, men som ikke aner hvordan de skal komme dit.

2 kommentarer:

Ingerid Margrete sa...

Det var meg, jeg tilstår!
Neida, vennen min. Så vondt vil jeg deg ikke...

Tor Øyvind Westbye sa...

Utrolig bra. Morsomste blogginnlegget jeg har lest på lenge! Keep it coming!