tirsdag, februar 24, 2009

Norsk kultur?

- En programkomite i FrP som vil at staten skal tilby giftsprøyte som helsetilbud
- og at partiet bør snu i saken om ekteskapsloven
- En FpU-leder som mener øvre grense for hvor langt man har kommet i graviditeten og fortsatt kan ta abort må heveFrP har blottet sitt sanne ansikt de siste ukene, og mange kristne FrP-velgere har tatt inn over seg at FrP ikke er partiet for verdibevisste velgere likevel.

Rådgiverne til FrP ligger antakeligvis og vrir seg om natten nå. Hvordan skal de klare å få tilbake de kristne velgerne når noen av de mektigste personene i partiet glemmer seg litt, og viser frem disse holdningene som de egentlig var enige om at skulle være en intern sak?

Det var da Siv Jensen kom med den geniale ideen før helgen; vi skylder på muslimene! Få har vel unngått å få med seg at hun brukte ordet "snikislamisering" i talen sin til landsstyremøtet i FrP i helgen. Siv Jensen har åpenbart en frykt for at innvandrere fra andre kulturer skal "ødelegge" den norske kulturen. Og det værste er at hun ikke har noen trang overhodet til å legge skjul på denne holdningen, men finner fengende retorikk og tåpelige generaliseringer for å få folk som er skeptiske til Islam som religion med seg.

Nå må FrP gi seg! De benytter enhver anledning til å bygge oppunder en missoppfatning om at dette handler om å legge egen kultur til side. Jeg er faktisk stolt jeg, av å tilhøre en kultur med verdier som sier at det er riktig og viktig å ta imot og hjelpe mennesker som lider, uavhengig av om disse måtte tro eller ikke tro på en annen gud enn jeg.

Det er FrP som ødelegger den norske kulturen med sine holdninger, ikke innvandrerne!

3 kommentarer:

Synøve sa...

Jeg er enig med deg jeg, Ella :]

Hilde sa...

Hva er giftsprøyta? aktiv dødshjelp?
Må innrømme at jeg ikke får fulgt med på nyhetene så mye om jeg ønsker så det er Sinnsykt bra at du blogger om temaer som dette Ella!!

Heidi sa...

Og som at det er unaturlig at den norske kulturen er i utvikling? Det er jo slik vi har blitt som vi har biltt..

Det er et poeng at en ikke skal glemme røttene våre, men det er lov å vokse oppover fordet..