torsdag, juli 06, 2006

Verdens første snille butikkdame

Jakten på kjolen til sommerens bryllup (rolig nå, jeg skal bare være gjest, det holder foreløpig lenge for meg) har endelig tatt en slutt. Etter å ha travet tre byer rundt fant jeg endelig en butikk med lange selskapskjoler til under 3000. Jeg har tradisjonelt ikke hatt noe særlig sansen for folka som jobber i sånne butikker. Enten skal de prakke på deg det dyreste og styggeste de har, eller så sier de "nei så store størrelser har vi ikke her". Men turen til Moss i dag ble et vendepunk. Dama fant frem to kjoler hun trodde ville passe til meg, og de var til og med i den prisklassen jeg hadde sagt, ikke "bare 1000 kroner mer". Etterpå hjalp hun meg å justere stroppene, og sette på sjalet riktig. Dere gutter skjønner sikkert ikke en dritt av hva jeg snakker om, men jenter: silhuett selskapskjoler i Moss anbefales.

PS: jeg fikk med kleshenger på kjøpet.

4 kommentarer:

Eriksen sa...

For det første Ella, om jeg begynner så tror jeg nok jeg kan liste ut noen setninger av deg om både fotball vm og billig bensin. For det andre så er jeg ganske glad jeg slapp og være tilstede når du og Heidi diskuterte alt mellom himmel og jord!
Men tross alt så er jeg jo litt gla i deg da da allikevel!
Eriksen

Einar sa...

Hællæ!

Takker for tilitten jeg har fått ved å fortsatt være en del av mail-lista di! Imponerandest!

Fin blogg du har og, her er det slettes ikke umulig at jeg stikker innom med ujevne mellomrom...

Einar

Heidi sa...

heisann ella! Det er ikke verst med selgere som faktisk gir deg det du vil ha. Sjelden vare. Kanskje det kommer i dagbladet en gang? "selgere selger varer kunden vil ha".

Ha en flott dag.

Ella sa...

Nope, det kommer nok ikke i Dagbladet. Men kanskje "slik får DU varene du ønsker deg" eller "lille Lise kjøpe kjole som passet". Det er veldig viktig å gjøre det personlig, enten en søt historie om en heltemodig jentunge, eller noe som handler om _deg_.