mandag, september 11, 2006

brød i pose?

Har du noen gang tenkt på hvem det er som står og putter alle brødene i hver sin lille, søte pose? Eller hvem det er som pakker rundstykkene (tretti i esken, femten stk, to lag)?
Ikke jeg heller

Ikke før jeg fikk jobb hos vikarbyrået Adecco. Men hvor fælt det enn høres, det er faktisk ikke så ille. Iallefall ikke når jeg tenker på alle de taknemmelige menneskene som tenker på meg når de tar brødet sitt ut av posen. For det gjør dere vel?

Forresten.. er det egentlig noe liv her? Det er like før jeg begynner å skrive en personlig dagbok, for det ser ut som det er færre som leser det jeg skriver her inne enn som hadde lest en hemmeligstemplet bok på nattbordet mitt.

9 kommentarer:

Ina Elise sa...

Her blir det liv, rai rai.
Du har passive venner, det må jammen være det, for du har ikke noe nattbord en gang...
Jeg liker bloggen din i alle fall, og sjekker den MYE oftere enn du oppdaterer. Så det så.

Ella sa...

Jeg her en stol. Det var mye lettere å bare skrive nattbord, enn å skrive "stolen ved siden av senga, som jeg bruker som nattbord". Dessuten hadde det ingen praktisk betydning overhodet.

Godt å se at det er en som er innom iallefall. Nå gjelder det bare å se om det er noen som ikke har ekstrajobb med å se på at folk trenger, og som av den grunn har endel tid å slå ihjel, som er innom.

Naboen sa...

Jeg har lest den dagboken, og det står ikke så mye spennende der..

Einar sa...

Jeg sjekker bloggen din mye sjeldnere enn du oppdaterer, så jeg synes egentlig du er flink til å oppdatere. Skal prøve å lese igjennom det du har skrevet litt bedre neste gang, men nå er jeg og magen min sultne. Så det så;)

Catti sa...

HEYYYYYYYYYYYYYYY!!!!
konge å se deg i denne bloggeverdenen!!
juhuuuu!!!
Glede meg til å henga her inne!

moerv_ sa...

Ella.Kjære.Nå syns jeg det er på tide med en aldri så liten oppdatering til ære for de som ofte er innom for å følge livet ditt!Jepp.Peace out:-)

Ella sa...

jeg love rå oppdatgere bloggen snart. Er i VHiterussland om dagen, og har ikke kjempegod tilgang på data, men skal prøve å få gjort det iløpet av et par dager. Det hjelper forresten veldig at du maser, det får meg til å tro tro at det faktisk er noen som leser her inne

Tor Øyvind Westbye sa...

Ja, sef. leser vi bloggen din. Og så er vi kjempespente på å vite hva du mener om eiendomsskatt, høyhus, strandsone utbygging og annet snaks... Håper du ikke blitt tatt av Egil;)

ingvild sa...

jadda... brød i pose!

gøy i helga! Godt du kom, var jo som sagt litt bekymra. Men nå er det på tide med oppdatering her! ;)