mandag, oktober 30, 2006

Påan igjen

Etter lange tider der både travelhet og latskap har hindret meg i å oppdatere bloggen, er jeg nå omsider igang igjen. Jeg har fått endel klager på manglende oppdatering, noe som har fått meg til å forstå at blogging ti syvende og sist ikke hander om meg, men om deg som leser den.

Jeg har derfor bestemt meg for å gjennomføre et prøveprosjekt, der jeg vil prøve ut den mer interaktive stilen som er så populær i massemediene for tiden. Nå skal du som leser få mer påvirkning på denne bloggen. Måler er selvsagt å bli mer brukervennelig, og få flere lesere.

Oppfordrer herved alle til å klikke pålinken under, og være med å avgjøre hva den neste posten skal handle om. Hvis du ikke synesnoen av mine forslag ser bra ut, kan du komme med egne forslag ved å legge de inn som kommentar på denne posten.

7 kommentarer:

Byrteheidi sa...

sjekk voten... siden det bare er jeg som har stemt, er det enstemmig vedtatt. 100 %. Ikke noe å diskutere.

Ella sa...

må nok desverre vente en liten stund til, slik at flere får anledning til å stemme. Hvis du ikke vil at andre skal stemme, eller bare vil at folk skal stemme det samme som deg har jeg et tips. Eller, det er vel opprinnelig ikke mitt eget tips, men jeg vet at det har blitt gjennomført med stort hell i mange land. Oppskriften går bare helt enkelt ut på å skyte alle som ikke stemmer det samme som deg. For de mer kreative har også tortur vært prøvd med stort hell.

Catti sa...

eg stemte på forslag 2, eg...
eller ska det ver hemmelig valg??

Catti sa...

å forresten, du var hysterisk morsom på rollespillet i seminaret.... fantastisk!!!!!!

Catti sa...

når skal Østfold- KrFUerne invitere meg med på harrytur til Sverige? har vært någe eg har drømt om heilt siden eg kom til Oslo.. men den drømmen har ikkje gått i oppfyllelse...

Heidi sa...

jeg har stemt. Skriv!

Tor Øyvind Westbye sa...

Jeg kunne gjerne tenke med en utgreing om hva du mener om årsaker, skadevirkninger og bekjempelse av prostitusjon. Det hadde vært gøy. Og takk for at du reddet tidenes mest håpløse og dårlig planlagte rollespill på seminaret på HK.