mandag, november 24, 2008

TvThriller

Hjelpes

Jeg bare gikk bort fra sofaen og bort til andre enden av rommet, for å se på ytterklærne mine. En kort betraktning av ytterklærne er et godt virkemiddel for meg for å sjekke om jeg har lyst nok til å gå på tur til at jeg faktisk kommer til å gjøre det. Som oftest ender det opp med at jeg enten tar på meg eller ikke tar på meg ytterklærne, og på den måten finner jeg ut om jeg kommer til å gå ut eller ikke.

Men så skjedde det.. Tven, som sto på Tv2 nyhetskanalen, bare hoppet over til Discovery av seg selv. Den har rett og slett begynt med selv-zaping, og nå sitter jeg med en en hel masse spørsmål.

- er jeg iferd med å bli gal?
- er tven min programmert til å lure meg?
- er det en hilsen fra bestemor (som jeg arvet tven fra)?
- er det usynlige marsboere i leiligheten som heller ville se på noe annet, og fortet seg å bytte med en gang jeg vendte ryggen til?

Noen som kan hjelpe meg i denne vanskelige situasjonen?

Tror jammen jeg må gå og se på klærne mine jeg. Prosessen med å sjekke ut om jeg ville gå ut ble forstyrret i et øyeblikk av dyp konsetrasjon.

6 kommentarer:

Heidi sa...

hva med
- marsboere
- hybelkaniner som har gjort opprør
- en nabo med overaktiv fjernkontroll
?

Ella sa...

En nabo med overaktiv fjernkontroll er nok det nærmeste jeg har kommet en slags jordnær forklaring til nå. Godt innspill, men jeg tror nok egentlig en fjernkontroll-kjenner ville slaktet det. Det er isåfall den første fjernkontrollen jeg har hørt om som går igjennom et tykt og godt isolert gulv (evt tak, hvis man skal ta naboens perspektiv).

Hilde sa...

jeg stemmer for nabo med overaktiv fjernkontroll :)
de gamle tvene våre skiftet uansett hva slags kontroll vi brukte...

Kjetil sa...

Ut fra hva Discovery bestod av sist jeg sjekket antar jeg at det er mekanikeren i naboleiligheten som prøver å hinte om at motorsykkelen eller hotroden din ikke er custom nok.

Runar sa...

Sånn personlig tror jeg du begynner og bli gal. Tven skifta ikke over, det er bare noe du tror.
du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal,du er gal!!

Tror du nå at du er gal, eller funka ikke trikset mitt?

Kjetil sa...

Runar, jeg tror du mener "All tur and no tv makes Ella a dull girl. All tur and no tv makes Ella a dull girl. All tur and no tv makes Ella a dull girl. All tur and no tv makes Ella a dull girl. All tur and no tv makes Ella a dull girl. All tur and no tv makes Ella a dull girl. All tur and n-"