mandag, juli 24, 2006

Min Fotball

Jeg har nå lagt ut noen nye linker. Alle sidene anbefalles, så enjoy..
Tror bare en av dem trenger forklaring. Hvis du har lest det som står rett under tittelen på denne bloggen skjønner du at jeg ikke interesserer (jeg klare aldri skrive det ordet riktig) meg så mye for fotball. Egentlig er det rart hvis du ikke visst det før du gikk inn, jeg har vel ikke forhåpninger om at så mange andre enn de som kjenner meg titter innom her.

Det er to grupper mennesker som har tvunget meg til å spille fotball i mitt liv; gymlærere, som jeg fortsatt har et anstrengt forhold til; og Even Westerveld (som strengt tatt er mer en slags person enn en gruppe mennesker), som jeg har tilgitt. Det som er kjedelig med å ikke følge med på fotball er at man ikke har noen å heie på. For et års tid siden oppdaget jeg imidertid at dette er en sannhet med modifikasjoner.

Det finnes en annen arena der man kan heie på samme måte som i fotball. Et slikt altvernativ må det selvfølgelig stilles endel krav til. Det nytter ikke å komme rekende med ishockey eller golf, som egentlig bare er avanserte former for fotball; du har en ball her, den skal dit. Førstemann!!!". Det må være en vesensforskjell mellom fotball og dette alternativet. Samtidig må man holde på visse punkter: spennig, rå taklinger, oppdateringer i nyhetssendingene, berømte personer, millionbeløp i spill, vinnere, tapere, flaks vs kunnskap, stygge fiksinger under bordet... Dette er ting som selvfølgelig må være med, og hvor vanskelig det enn var har jeg, men god hjelp av min venn Jan Gunnar Mattingsdal, funnet dette alternativet. Jeg vil ikke avsløre hva det er, men oppfordrer alle til å utforske linken "min fotball", og velge seg et "lag" som de kan følge fremover. Og husk: ikke noe medgangssupporteri. Her holder man sammen i tykt og tynt!

6 kommentarer:

Ina Elise sa...

lol

ingvild sa...

hehe.. var ikke jeg og du på lag i volley på ltk?
når det gikk så syyykt dårlig?
tror det er best jeg blir poitiker, for atlet er jeg ikke ;)

Heidi sa...

hurra for aksjer.

Ella sa...

ingvild: mulig det, oss og john og en til. husker vi fikk skryt for at vi var gode tapere. Hmm.. det var vel ikke så mye annet å skryte av. Dette er imiderltid noe som forfølger meg ikke bare i volleyball og fortabb, men i alle sporter der måler er å flytte en vball (egentlig alle andre sporter også). Får stadig skryt for at jeg er en god taper.

ingvild sa...

problemet mitt er ikke bare at jeg ikke er god i sport, men jeg har et enormt lite konkurranseinstinkt.. Så jeg bryr meg så lite om vi vinner eller taper. Ofte til frustrasjon for mine lagkamerater. ;)

newloghere sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»