mandag, november 13, 2006

skal vi være venner, venner eller fiender?

Jeg har hørt at for å holde på vennene sine er det viktig å følge med i livene deres, og vite litt hva som foregår. For å kunne gjøre dette på en mest mulig effektiv måte har jeg laget en undersøkelse som jeg håper alle svarer på. På den måten kan jeg finne ut hvordan gjennomsnitsvennen min har det, og behandle alle likt utfra de behovene denne gjennomsnitsvennen ville hatt. Slik slipper jeg å følge opp hver venn personlig, noe som jo ville stjålet uhorvelige mengder av min dyrebare tid.

Dette er et triks jeg har lært av skoleverket, og som gang på gang har vist seg å ikke fungere. Jeg har imiddlertid stor tro på at det en dag skal skje et mirakel, slik at metoder som burde være kastet på havet for lenge siden igjen plutselig fungerer. Da ville det jo være trist om de lå på havet. Dette er en urokkelig tro jeg deler med det før nevnte skoleverket.

Jeg oppfordrer alle som har lyst til å være med å påvirke til å svare på spørsmålene. De skal være tydelige og greie, og hvis noen skulle lure på noe og ønske klarhet i svaralternativene kommer jeg ikke til å svare på det. Huske at jeg har veldig mange venner, og det ville være umulig om jeg skulle svare på slike spørsmål en og en.


Free Vote Caster from Bravenet.com
Free Vote Caster from Bravenet.com

7 kommentarer:

Heidi sa...

jeg savnet svaret "som en blå elefant" på hvordan har du det. ellers en bra vote.

Siggen sa...

Du e vanvittig kul, Ella:)

Catti sa...

kult

Torbjørn Bergem sa...

Vet ikke hva som er den beste løsningen for denne vote'n din.
Men at den egner seg hverken på en blogg eller på havet er vel hvertfall sikkert.
Har ikke tro på at skoleverkets papirversjon engang egner seg til opptenningspapir.
Snarere burde det kanskje havne blandt atomavfallet som finnes i verden. For noe så lite brukbart ser jeg sjelden... Morsomt var det, men det er det sikkert for de som tjener penger på atomkraftverkene og.

(PS)
Jeg har nå satt igang en stor leteaksjon, etter min ukjente tvillingsøster.
Jeg undersøkte nærmere det bildet av Neve Campbell, og ble veldig sikker på at dette må være den søstera jeg aldri fikk. Har alltid ønsket meg en søster (Lillesøster da), og har nå fått tilbake håpet om at dette kan bli mulig. Tore Strømøy ser ut til å ha gått på "en Bondevik" og vil nok være ute av spill en stund. Så dette må jeg nok finne ut av selv. Forøvrig kunne det ha vært nyttig å fått litt hjelp fra staten, med alle deres skjemaer, når dette evt. skal komme til søknad om statsborgerskap o.l.
Men det ville vært tragisk å måtte ta ibruk noe,
som skulle vise seg å ha dukket opp i skoleverket en gang i tiden.
I allefullefall,
tusen hjartans takk for tipset Ella!!

Regards.
Your friend up northwest

Torbjørn Bergem sa...

Tenkte i tilfelle noen skulle vite noe om den ukjente søstera mi;
Så kunne det ha vært lurt å offentliggjøre et bilde av henne.
Bildet er å finne på
www.bergem.org
Det er merket med navnet "Neve Campbell"
Hvis du skulle vite noe,
er det bare å legge igjen din informasjon, som kommentar under artikkelen som inneholder bildet..
Takk for all evt. støtte!!

Øystein sa...

på en skala fra 46 til 13,3 der 29 er høyest, er du en soleklar 32 :)

Hanne Marie sa...

Det er trist å se at arbeidsledigheten har tatt et så godt tak på deg... Har du absolutt ikke mer å bruke tid på enn sånne forunderlige, adekvate svaralternativer og spørsmål om gjennomsnittsvennen?