torsdag, desember 04, 2008

Tidenes bestefar

- Jeg kjente egentlig ingen smerte, men det var blod over alt, sier bestefaren fra landsbyen Knipton.

TV2 forteller om 68-åringen som forsvarte seg med en sherryflaske da to ranere kom inn med samuraisverd, og måtte sy åtte sting etterpå.

Nå vil jeg ikke anbefalle å gripe til flaska hver gang livet blir litt kjipt, men dette må vel være noe av det beste et menneske har gjort med en flaske sherry.

Selv bor jeg jo i Oslo og her er det mange skumle folk. Det er mulig jeg bør revurdere mitt forhold til hvor mye alkohol som bør oppbevares i leiligheten. Man vet jo aldri hvem som kommer på døra, og plutselig kan jeg komme til å angre på at jeg ikke hadde noe å forsvare meg med. På den måten kan man jo også ha leilighets-forsvaret i orden uten at det er åpenbart. Mye våpen og sånn kan jo ofte trigge vold.

Noen som har gode erfringer med andre objekter som kan brukes i forsvar men som ikke vil oppfattes som våpen av eventuelle gjester i ubalanse?

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/article2450938.ece

2 kommentarer:

Øystein sa...

Vi hadde en novelle i norskboka på ungdomskolen om en dame som slo ihjel gubben med en frossen stek, som ho stekte og serverte til politiet når de kom på besøk litt senere....

Ella sa...

Jaa.. den novellen hadde vi og. Artig sak